De praktijk

Fysiotherapie Van Welzen is sinds 2017 gevestigd aan de Verlengde Hereweg in Groningen. De praktijk zit in het pand van Dreamfit, een fitness studio voor personal training en kleinschalige groepslessen. Er wordt samengewerkt met een diëtist en personal trainers. De oefenzaal/fitnessruimte is voorzien van moderne apparatuur en u kunt hier oefenen in een rustige en veilige omgeving. Fysiotherapie Van Welzen biedt uitgebreide openingstijden, wat betekent dat u op avonden en op zaterdag ook terecht kunt.

Onze missie is om iedereen een zo passend mogelijke behandeling te bieden, waarbij flexibiliteit, professionaliteit en vertrouwen centraal staan. Er wordt altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld ter vermindering van pijn, verbetering van functies of verhogen van kwaliteit van leven. De patiënt zal hierin geactiveerd worden en bijvoorbeeld advies/oefeningen voor thuis mee krijgen. Voor de oefeningen thuis kunt u een app downloaden, zodat u altijd de uitleg en filmpjes thuis heeft. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit de therapietrouw verbetert en dat patiënten meer vertrouwen hebben in de uitvoering van oefeningen.


 

De fysiotherapeut

Mijn naam is Linde van Welzen en ik ben algemeen fysiotherapeute. Ik woon in Groningen, maar ben opgegroeid in Warffum. Voordat ik met mijn eigen praktijk begon ben ik werkzaam geweest in drie Pluspraktijken. Hier heb ik de meest uiteenlopende klachten behandeld, waardoor ik ervaring heb opgedaan in veel verschillende aandoeningen. In maart 2017 besloot ik om voor mezelf te beginnen met een praktijk in Warffum. Ik ben toen de samenwerking met Fitness Studio Balans aangegaan. In juni 2017 ben ik gaan samenwerken met Dreamfit en sindsdien is de vestiging in Groningen ook geopend. Op dit moment werk ik voornamelijk op de vestiging in Groningen.
Ik sta ingeschreven in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Dit betekent dat ik regelmatig bij- of nascholing volg om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de fysiotherapie. Mijn specialisaties zijn sport (o.a. sportspecifieke revalidatie), ouderen en triggerpointtherapie.

Naast fysiotherapeut in mijn eigen praktijk ben ik ook werkzaam als personal trainer bij Dreamfit en als dierenfysiotherapeut in mijn andere bedrijf (Dierfysiotherapie Groningen). In 2016 begon ik met de opleiding Dierfysiotherapie en sinds 2018 ben ik ook fysiotherapeut voor dieren. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Fysiopilates, die ik af zal ronden in mei 2020.

Adres Groningen

Verlengde Hereweg 115
9721 AJ Groningen

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. U kunt in deze buurt gratis parkeren. Komt u met de bus? Neem dan lijn 50 of 51, zodat u kunt uitstappen bij de Van Ketwich Verschuurlaan. Vanaf hier is het een paar minuutjes lopen.

Experienced Therapists

Our therapists boast of 100 years of combined experience

Easy Access Clinic

Our London based clinic is easy to access for everyone

Trained Therapists

Our therapists are fully trained to highest standards

Personalised Treatment

Our treatment plans are tailored perfectly for you

Fully Equipped Clinic

Our clinic is fully equipped with the best equipment

Child Physiotherapists

We are specialists in child physiotherapy treatments

Director / Therapist

Linde van Welzen

Senior Therapist

Linde is eigenaresse van Fysiotherapie Van Welzen. Daarnaast is ze werkzaam als personal trainer bij Dreamfit.

Therapist